Licht & Schaduw in Aquarel              

Licht en Schaduw zorgt voor veel sfeer in je aquarel  als je het op een juiste manier gebruikt kan het je aquarel mooi laten sprankelen. Je kunt kiezen voor een koele of een warme sfeer in je aquarel .

Tijdens deze workshop laat ik door middel van oefeningen en een demo de kneepjes van het schilderen van licht en schaduw zien .

We beginnen na de koffie + lekkers met uitleg en wat oefeningen en dan is er een verzorgde lunch . Na de lunch geef ik een demo van ongeveer een uur en daarna gaat u zelf met het geleerde aan de slag .

er is plaats voor maximaal 9 personen zodat ik het schilderproces op maat naar persoon kan begeleiden.

Naast kunstenaar ben ik een 1e graads bevoegd docent tekenen en Kunst Beeldende vorming en daarnaast geef ik wekelijks Aquarellessen aan 2 groepen volwassenen.

 

Wanneer : zaterdag 21 oktober van 10.00-17.00

Waar : in mijn Atelier naast Camphuysenstraat 36

Kosten : 60,- inclusief lunch en koffie & thee met lekkers .

Aanmelden via de mail en daarna bij inschrijving 30,- overmaken op NL25RABO 0308848284 tnv. J.J.Rieuwerts ovv. Workshop . De rest bij aanvang van de workshop contant .

Meenemen : 300 grams  aquarelpapier van goede kwaliteit ( Arche , Waterford, Fabriano ) Ik heb eventueel Waterford papier op voorraad tegen kostprijs .                                                         

Aquarelverf in napjes of tubes . U kunt eventueel verf van mij gebruiken .

Palet of groot wit bord om te mengen.

Penselen : groot rond penseel ( eekhoorn of marter) een kleiner synthetisch penseel met scherpe punt en eventueel een platte variant van beide  .

Aanmelden : hannierieuwerts@hetnet.nl