Schaduw & Sfeer

in aquarel

Licht en schaduw versterken elkaars werking en op een juiste manier gebruikt kan het een aquarel een mooi laten sprankelen. Zo kun je kiezen voor koele of warme schaduwkleur wat een heel ander effect en sfeer geeft aan je werk .Tijdens deze workshop laat ik door middel van oefeningen (voor de lunch) en een demo (na de lunch) de kneepjes van het schilderen van licht en schaduw zien .

 

Bij deze workshop is plaats voor max 9 personen zodat ik veel persoonlijke aandacht kan geven. Ik heb een mooie grote demonstratiespiegel, zodat u vanaf u eigen plaats mee kunt schilderen en niet in een groep om me heen hoeft te staan. Iedereen zit zo op de beste plek!

Naast kunstenaar ben ik een 1e graad bevoegd docent tekenen en Kunst Beeldende vorming en ik geef wekelijks Aquarellessen aan 2 groepen volwassenen.

Wanneer : zaterdag 11 juni 2022 van 10.00-16.00 

Waar : In mijn atelier aan de Camphuysenstraat 36 in Vleuten

Kosten : 75,- ( voor een dagworkshop) inclusief lunch en koffie & thee met lekkers . Na inschrijving (per mail) 35,- overmaken op NL25RABO 0308848284 tnv. J.J.Rieuwerts ovv. Workshop 11 juni. De rest bij aanvang van de workshop contant .

Meenemen :

* 300 grams  aquarelpapier van goede kwaliteit ( bv. Arche , Waterford, Fabriano of Winsor& Newton)

* Aquarelverf in napjes of tubes . U kunt eventueel verf van mij gebruiken .

* Palet of groot wit bord om te mengen.

* Penselen : groot rond penseel ( eekhoorn of marter) een kleiner synthetisch penseel met scherpe punt en een platte variant van beide  . U mag ook penselen van mij gebruiken. 

                           Aanmelden : hannierieuwerts@hetnet.nl